Zinken Bakgoot B44

Zinken bakgoot B44 - 3 meter lengtes

€49,96 €40,65 (€49,19 Incl. btw)
Producten loading...
Toon volgende 24 producten...


GRATIS verzending > €200.- excl. BTW

Bakgoot B44
Onderdelen overzicht
1 - bakgoot B44 kopschot
2 - bakgoot B44
3 - bakgoot B44 bladroosters
4 - bakgoot B44 expansie-element
5 - bakgoot B44 separatieschot
6 - bakgoot B44 separatieschuif
7 - bakgoot B44 gootbeugel
8 - bakgoot B44 tapeind

Zinken bakgoot B44 online bestellen

B44 zinken dakgoot is de grootste bakgoot standaard leverbaar. De B44 goot wordt veel toegepast bij nieuwbouwprojecten met grote dakoppervlaktes.  De B44 is met zijn totale diameter van +/- 26 centimeter groot te noemen, dit wordt nog wel eens onderschat.

Vragen of advies nodig? Mail info(a)dakgootwinkel.nl

 

Snel en eenvoudig bakgoot B44 kopen?

Heb jij voor een groot dakoppervlak, bijvoorbeeld een nieuwbouwproject, een zinken dakgoot nodig? Wil jij een zinken dakgoot met een rechthoekige uitstraling? Bekijk dan eens de bakgoot B44 van Dakgootwinkel.nl. Bij Dakgootwinkel.nl vindt je een ruim assortiment van zinken dakgoten, inclusief alle toebehoren. Zo kun je snel en eenvoudig al je benodigde materiaal tegelijk kopen! Bestelling voor 12.00 uur geplaatst? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

 

Zinken bakgoot B44 online kopen?

Dakgootwinkel.nl biedt zinken dakgoten in diverse modellen en maten aan. De bakgoot B44 is, met zijn rechthoekige vorm en zijn totale diameter van +/- 26 centimeter, het grootste formaat bakgoot in de bakgotenlijn. Hierdoor is de bakgoot B44 de meest geschikte, en ook de meest gebruikte, zinken dakgoot voor grote dakoppervlakken. De bakgoot B44 wordt daarom veelal toegepast bij bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten met grote dakoppervlaktes. Heb jij een zinken dakgoot nodig voor grote dakoppervlakken? Dan is de bakgoot B44 perfect voor jou!

 

Er is meer!

Bij Dakgootwinkel.nl kun je ook terecht voor alle toebehoren voor de bakgoot B44. Denk bijvoorbeeld aan een kopschot, een tapeind of bevestigingsbeugels. Bestel snel en makkelijk al jouw benodigde materiaal bij Dakgootwinkel.nl! Daarnaast kun je ook voor al je soldeermateriaal bij ons terecht of je kunt je bakgoot B44 kant- en klaar gesoldeerd met kopschot en tapeind bij ons kopen.

 

Vragen of advies nodig?

Heb je nog vragen over de bakgoot B44? Of heb je hulp nodig bij het juist samenstellen van jouw dakgoot? Mail dan gerust naar info(a)dakgootwinkel.nl en we helpen je graag!

 

VEELGESTELDE VRAGEN
[powr-faq id=099c73cc_1493107804]