Betaalmethoden

Dakgootwinkel.nl maakt gebruik van MultiSafepay

 

MultiSafepay biedt diverse wereldwijde betaalmethoden aan. Je kunt jouw favoriete optie selecteren tijdens het afrekenen.

Mogelijke betaalopties:

IDEAL (Geen extra kosten)
Direct afschrijving van je rekening binnen jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Creditcard
Wij accepteren de volgende Creditcards:
- Mastercard
- Visa
- Maestro

Bankcontact/Mister Cash (België)
Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Je kunt zowel on- als offline met de kaart betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd. Deze methode vertoont dus sterke gelijkenissen met het Nederlandse iDEAL.

SOFORT Banking
SOFORT Banking biedt een multinationale debet-betaaldienst die consumenten veilig laat afrekenen tijdens het internetbankieren.

Bankoverschrijving (Geen extra kosten)
Je maakt het bedrag over aan MultiSafepay. Vul de meegeleverde betaalcode in bij de betaalomschrijving. Aan de hand van deze code zal het systeem jouw betaling automatisch koppelen aan de bestelling. De betaling wordt direct na ontvangst verwerkt.

Giropay
Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven.


PayPal 
(3% extra kosten)
Betaal via je vertrouwde PayPal-account.

AfterPay -
 achteraf betalen

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal AfterPay jouw gegevens in realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Krijg je wel toestemming, dan wordt je bestelling geaccepteerd en uitgeleverd. Het product ontvang je namens Dakgootwinkel.nl, terwijl AfterPay de factuur naar je stuurt per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Wat is het maximale orderbedrag?
- Consumenten: tot €2.500,-
- Bedrijven: tot €750,-
- Bekende bedrijven bij AfterPay: tot €1.000,-

 

Gespreid betalen

SprayPay – Gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.
 
Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12, 18, 24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Inkomsten / lasten toets
  • Identificatie met behulp van IDIN
  • Overeenkomst digitaal accepteren
  • Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurtallemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

Rekenhulp:

 

AFHALEN - Pick Up Point

Als je jouw bestelling komt ophalen in Raalte, kun je er ook voor kiezen om aan de balie te pinnen. Wij accepteren de volgende kaarten:

- Visa
- V Pay
- Visa Electron
- MasterCard
- Maestro
- American Express
- JCB
- China Union Pay