Betaalmethoden

Dakgootwinkel.nl maakt gebruik van MultiSafepay

 

MultiSafepay biedt diverse wereldwijde betaalmethoden aan. Je kunt jouw favoriete optie selecteren tijdens het afrekenen.

Mogelijke betaalopties:

IDEAL (Geen extra kosten)
Direct afschrijving van je rekening binnen jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Creditcard
Wij accepteren de volgende Creditcards:
- Mastercard
- Visa
- Maestro

Bankcontact/Mister Cash (België)
Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Je kunt zowel on- als offline met de kaart betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd. Deze methode vertoont dus sterke gelijkenissen met het Nederlandse iDEAL.

SOFORT Banking
SOFORT Banking biedt een multinationale debet-betaaldienst die consumenten veilig laat afrekenen tijdens het internetbankieren.

Bankoverschrijving (Geen extra kosten)
Je maakt het bedrag over aan MultiSafepay. Vul de meegeleverde betaalcode in bij de betaalomschrijving. Aan de hand van deze code zal het systeem jouw betaling automatisch koppelen aan de bestelling. De betaling wordt direct na ontvangst verwerkt.

Giropay
Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven.


PayPal 
(3% extra kosten)
Betaal via je vertrouwde PayPal-account.

AfterPay/Riverty -
 Achteraf betalen

Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Riverty (vroeger Afterpay) jouw gegevens in realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Krijg je wel toestemming, dan wordt je bestelling geaccepteerd en uitgeleverd. Het product ontvang je namens Dakgootwinkel.nl, terwijl Riverty de factuur naar je stuurt per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Wat is het maximale orderbedrag?
- Consumenten: tot €2.500,-
- Bedrijven: tot €750,-
- Bekende bedrijven bij Riverty: tot €1.000,-

 

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1.     Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2.     1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3.     2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.