Over ons

Dakgootwinkel.nl is per 1 oktober 2023 verhuisd naar Elburg
Kom nu afhalen in ons nieuwe pickup-point magazijn.

Dakgoot of Regenpijp bestellen? Dat doe je online bij Dakgootwinkel.nl
Wie een dakgoot of regenpijp gaat monteren, heeft veel onderdelen nodig. Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken door de juiste producten zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden. Daarom werken we met een team van professionals dat dagelijks hard aan het werk is om ervoor te zorgen dat jouw order naar wens wordt geleverd.

Dakgootwinkel.nl in een notendop: overzicht en betrouwbaarheid
Dakgootwinkel is gebouwd rondom één helder hoofddoel: het aanbod zo transparant en overzichtelijk mogelijk aan bezoekers presenteren. Webshops zitten vaak gecompliceerd in elkaar en dat maakt online shoppen onnodig moeilijk. Juist vanwege het gebrek aan fysiek contact hebben wij het van meet af aan belangrijk gevonden om onze website vanuit de klantbeleving te bouwen.
Duidelijkheid, gemak en betrouwbaarheid: dát bieden wij. Bij ons draait alles om de klant en dat zie je terug in de hele webshop. Deze is clean, rustig en transparant. Hierdoor vind je binnen een mum van tijd de onderdelen die je nodig hebt én heb je direct inzicht in de prijzen.

Orders van klein tot groot, worden met zorg verpakt! 
[powr-multi-slider id="b7b04253_1676474251"]

Breed assortiment en kilometers aan materiaal
Ieder jaar leveren wij kilometers aan dakgoten en regenpijpen door heel Nederland en België. Onze klanten variëren van onderhoudsbedrijven, beheerders, pandhouders en klusbedrijven tot installateurs, aannemers, dakdekkers en handige doe-het-zelvers.
Dakgootwinkel is onderdeel van KlusShops en groeit heel hard. Dat is mede te danken aan onze samenwerking met leveranciers en fabrikanten. Zij hebben een dusdanig vertrouwen in onze webshop dat ze ervoor kiezen om hun producten online via ons te verkopen. Daardoor kunnen wij een zeer breed assortiment aanbieden en is een aantal kilometer aan standaardmateriaal uit voorraad leverbaar.

Nieuwe ontwikkelingen, nóg meer gemak
Uiteraard staat Dakgootwinkel niet stil. Een nieuwe ontwikkeling is bijvoorbeeld maatwerk van zink. Hierdoor kun je jouw dakgoot helemaal op maat laten aanleveren. Een unieke aanpak die aansluit op onze grondgedachte: we willen het jou zo eenvoudig mogelijk maken. Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst totdat wij deze bezorgen!