Zinken Bakgoot B30

Bakgoot B30 onderdelen overzicht
1 - kopschot vlak/met kraal
2 - bakgoot B30
3 - bladroosters
4 - expansie-element (om de 12 meter) 
5 - separatieschot
6 - separatieschuif
7 - gootbeugel
8 - tapeind/uitloop

Bakgoot B30 onderdelen overzicht
1 - kopschot vlak/met kraal
2 - bakgoot B30
3 - bladroosters
4 - expansie-element (om de 12 meter) 
5 - separatieschot
6 - separatieschuif
7 - gootbeugel
8 - tapeind/uitloop

21 ProductenPagina 1 van 1

Shop direct een bijbehorende regenpijp mee!
(diameter is afhankelijk van de gekozen tapeind diameter)

 

Zinken bakgoot B30 online bestellen

Deze B30 Bakgoot, wordt vaak gebruikt voor carport en tuinhuizen. De diameter van de B30 goot is in zijn totaal +/- 16 centimeter. De zinken B30 bakgoot is hierdoor de kleinste standaard bakgoot leverbaar.

Vragen of advies nodig? Mail naar [email protected]

Online de bakgoot B30 kopen?

Ben je op zoek naar een zinken dakgoot voor jouw tuinhuis of carport? Wil je een dakgoot met een rechthoekige uitstraling? Dan is de bakgoot B30 van Dakgootwinkel.nl de juiste dakgoot voor jou! De bakgoot B30 is de meest geschikte en meest gebruikte zinken dakgoot voor de kleinere dakoppervlakken, zoals een tuinhuis of carport. Bij Dakgootwinkel.nl kun je de bakgoot B30 eenvoudig en snel online kopen. Voor 12.00 uur besteld? Dan wordt jouw bakgoot B30 dezelfde dag nog verzonden!

Waarom de bakgoot B30?

De bakgoot B30 is met zijn rechthoekige uitstraling en diameter van totaal +/- 16 centimeter de meest geschikte zinken dakgoot voor een carport of tuinhuis. Door de kleinere diameter, is de bakgoot B30 de kleinste standaard bakgoot die Dakgootwinkel.nl levert. Wil je gelijk aan de slag met jouw bakgoot B30? En wil je niet al jouw benodigde spullen bij verschillende leveranciers kopen? Dan ben je bij Dakgootwinkel.nl aan het juiste adres! Naast de bakgoot B30 kun je namelijk bij Dakgootwinkel.nl ook alle toebehoren, bijvoorbeeld de bevestigingsbeugels of een tapeind, eenvoudig en snel online kopen. Daarnaast kun je bij Dakgootwinkel.nl ook terecht voor al je soldeermateriaal. Wil je liever dat wij jouw bakgoot B30 solderen? Dat kan ook!

Wil je meer informatie?

Heb je nog vragen over de bakgoot B30 of de toebehoren? Of heb je advies nodig over de juiste maat? Mail dan gerust naar [email protected]

VEELGESTELDE VRAGEN
[powr-faq id=099c73cc_1493107804]

Of ga terug naar het overzicht: Zinken Dakgoten