Zinken regenpijp

Regenpijp zink

Regenpijpen in zink zijn als rond model verkrijgbaar in 60mm, 80mm en 100mm.  Zinken regenpijpen in vierkant zijn in 80x80mm en 100x100mm online te bestellen. De 80mm regenpijpen zijn de meest toegepaste modellen in Nederland. De 60mm regenpijp wordt vaak toegepast bij tuinhuisjes met bijvoorbeeld een Mastgoot M30 of Bakgoot B30. Vierkanten regenpijpen geven net dat esthetische verschil dat mensen zoeken. Dakgootwinkel.nl heeft online de scherpste regenpijp prijzen. Zinken regenpijpen zijn uit voorraad leverbaar.Zinken regenpijp onderdelen

1 - tapeind Ø60 Ø70 Ø80 Ø100
2 - stadsuitloop
3 - vergaarbak
4 - bochten
5 - regenpijp rond/vierkant
6 - scharnierbeugel
7 - dubbele overschuifwrong
8 - regentonklep - Bladscheider
9 - montageschuifstuk
10 - verbindingsmof

 

[powr-faq id=08939ac5_1493538532]

 

Wil je een zinken regenpijp online kopen?

Ben je op zoek naar een zinken regenpijp? Wil je een regenpijp die sterk is en van hoge kwaliteit is? Dan ben je bij Dakgootwinkel.nl aan het juiste adres! Dakgootwinkel.nl bied een ruim assortiment zinken regenpijpen aan voor altijd de scherpste prijs. De zinken regenpijp bij Dakgootwinkel.nl zijn er in diverse soorten en maten, zo is er voor elk huis een geschikte zinken regenpijp verkrijgbaar! Orders die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden! Wil je dus eenvoudig en snel een zinken regenpijp in huis hebben? Bekijk dan jouw mogelijkheden bij Dakgootwinkel.nl!

 

Zinken regenpijpen bij Dakgootwinkel.nl

Het voordeel van een zinken regenpijp is, is dat ze sterk zijn én van hoge kwaliteit zijn. Zo gaan ze een langere tijd mee en heb je geen last van problemen met de hemelwaterafvoer! De zinken regenpijpen van Dakgootwinkel.nl zijn er in diverse soorten maten. Aan de hand van het oppervlakte van jouw dak, bepaal je de diameter voor de zinken regenpijp. Zinken regenpijpen bij Dakgootwinkel.nl zijn verkrijgbaar als rond model en als vierkant model. Ronde zinken regenpijpen worden meestal gebruikt bij een tuinhuis in combinatie met bijvoorbeeld een mastgoot M30 of een bakgoot B30. Vierkante zinken regenpijpen geven vaak net dat esthetische verschil dat mensen zoeken. Zo is er voor elk huis, klein of groot, de geschikte zinken regenpijp!

 

Eenvoudig en snel online kopen!

Alle zinken regenpijpen zijn snel en eenvoudig online te kopen. Dakgootwinkel.nl hanteert voor alle zinken regenpijpen altijd de scherpste prijs en hoogste kwaliteit. Omdat de zinken regenpijpen uit voorraad leverbaar zijn, worden kopen geplaatst voor 14.00 uur dezelfde dag nog verzonden. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw zinken regenpijp en kun je gelijk aan de slag met het bevestigen!
Liever regenpijpen van Rheinzink? Klik hier

 

Meer informatie of advies nodig?

Wil je een zinken regenpijp kopen, maar je weet niet precies welke maat je moet nemen? Of heb je twijfels of een zinken regenpijp geschikt is voor jouw huis of dakgoot? Voor meer informatie of advies over onze zinken regenpijpen kun je altijd even bellen naar 085-7600540. Onze medewerkers helpen je graag aan de juiste zinken regenpijp!