De 5 Beste Dakgoot- ( en Regenpijp) Installatie Bedrijven van Zeeland

De 5 Beste Dakgoot- ( en Regenpijp) Installatie Bedrijven van Zeeland

minuten lezen
Iedere week helpen wij honderden mensen aan nieuwe dakgoten en regenpijpen. In gesprekken horen we vaak dat iedereen wel graag online dakgoten en regenpijpen wil bestellen, maar dat niet iedereen zichzelf handig genoeg vindt om zelf ook de dakgoot of regenpijp te plaatsen. Daarom krijgen wij vaak de vraag wie het beste dakgoot en regenpijp installatie bedrijf uit de regio is.

Wij willen je helpen met de juiste keuze te maken door een overzicht te geven van de beste installatie bedrijven uit de regio. In dit artikel vertellen we over de 5 beste installateurs uit de provincie Zeeland.

1. High Service Woningonderhoud 

Highservice Woningonderhoud is specialist op het gebied van dakgoten in Zeeland. De dakgoot van uw woning vervult een belangrijke functie; het zorgt voor een goede afwatering vanaf het dak, waardoor water niet naar binnen kan stromen. Mochten er zich problemen voordoen in de dakgoten of hemelwaterafvoer, dan merkt u dit vrijwel direct. Dit kan zijn in de vorm van een verstopping, slijtage of zelfs lekkage. Problemen die u het liefst zo snel mogelijk op wilt lossen. Bij complicaties rondom dakgoten in Zeeland helpen onze dakdekkers u graag verder.

Veelbelovende review: Ik heb mijn plat dak laten vervangen en dakgoten laten vernieuwen. Uitstekende service en goed vakwerk. - Femke Sleutjes

2. DeltaDak

Het vernieuwen van uw goten of het met kunststof folie bekleden van goten zoals bakgoten, kilgoten en tussengoten, ook van monumentale panden en bij restauratiewerken is een specialisme van Delta Dak. Wij bieden diverse soorten dakgoten en kunnen de installatie volledig en professioneel verzorgen:

 • goten bekleed met PVC-folie (Sarnafil G 410-15)
 • kunststof goten
 • zinken goten
 • naadloze aluminium goten in één stuk op maat gemaakt (tot 30 meter)
 • koperen goten

Veelbelovende review: Super snel geholpen en goedkoop met vervangen. - Matthijs Stellaard

3. Laroes Loodgieters en Installateurs

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Bitumen dakbedekking en goten: Bitumen dakbedekking is vooral van toepassing op platte- en licht hellende daken. De bevestiging en de uitvoering van de dak details zijn belangrijk bij de levensduur van het dak. Wij adviseren u graag over de opbouw en de details van het dak.
 • Kunststof dakbedekking en goten (EPDM): EPDM wordt door ons voornamelijk verwerkt op platte daken en daar het mogelijk is in de dakgoten. EPDM biedt een duurzame oplossing, heeft bovendien een lange levensduur. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste soort EPDM.
 • Lood- en zinkwerk: Lood en zink is al jarenlang veelgebruikt voor het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van hemelwater. Deze materialen zijn duurzaam en hebben, mits vakkundig aangebracht, weinig onderhoud nodig. De dikte van lood kan, afhankelijk van de toepassing, verschillen.
 • Koper: Dit is in Nederland een minder gebruikt materiaal, maar kan voor dezelfde toepassingen als zink gebruikt worden. Koper heeft een langere levensduur dan zink.

Veelbelovende review: Snelle service, betrouwbaar, klantvriendelijk, een aanrader - Linda de Braal

4. Reeders Dak Bedrijf 

Dakgoten zijn er in alle soorten en maten van zink, koper tot een houten bak bekleed met EPDM. U bent bij ons aan het juiste adres voor het monteren van een nieuwe goot,ook het renoveren van uw oude zinken goot in EPDM of nieuw zink behoord tot de mogenlijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor het monteren of vernieuwen van uw hemelwaterafvoer in PVC koper of zink. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Veelbelovende review: Net en vakkundig personeel, scherpe prijsstelling van hun diensten. - Martijn Hoogesteger

5. RGL Klusbedrijf

RGL klusbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van daken, dakgoten en het uitvoeren van diverse dak gerelateerde reparaties. 

Onze werkzaamheden bestaan uit:
 • Het schoonmaken en vegen van dakgoten; 
 • Het schoonmaken en vegen van platte daken;
 • Het uitvoeren van reparatie aan dakgoten;
 • Het vervangen van kapotte dakgoten; 
 • Het plaatsen van een vogelschoot.

Veelbelovende review: Zeer prettig in de communicatie en uitvoeren van de werkzaamheden. - Tjeerd Vreugdenhil.

Dit zijn vijf goede bedrijven om contact mee op te nemen wanneer je niet zelf je dakgoot of regenpijp wilt vervangen in Zeeland. 

Misschien heb je ook interesse in het onderstaande artikel:

Hoeveel kost een zinken dakgoot? [Prijs Overzicht]

Nu we je aandacht toch nog hebben, willen we je graag wijzen op de mogelijkheid om gratis kleursamples te bestellen vóórdat je een dakgoot of regenpijp aanschaft. Dit geldt voor alle kleuren aluminium dakgoten en regenpijpen. Klik op de onderstaande link om naar de kleursample-pagina te gaan:

Gratis Kleursamples Aanvragen