Kortingscode

Kortingscode

minuten lezen

Kortingscodes bij Dakgootwinkel.nl

Alle echte kortingscodes worden gedeeld via onze officiële kanalen: de website, de facebookpagina en/of instagrampagina. 

Valse kortingscodes in omloop

Op websites van derden zijn kortingscodes in omloop die niet van ons komen. Wij betreuren het ten zeerste dat deze bedrijven onze naam misbruiken en soms onze klanten op het verkeerde pad zetten. Wij bieden nooit kortingscodes via andere websites aan! Deze bedrijven willen op een goedkope manier meer bezoekers trekken  door onze naam en die van duizenden andere bedrijven te gebruiken in combinatie met het woord "kortingscode". Zij verdienen geld aan de advertenties die op hun website getoond worden terwijl jij op hun website zoekt naar korting. 

Ook de consumentenbond waarschuwt voor dit soort websites.

We snappen dat het heel teleurstellend is om vervolgens te merken dat een kortingscode van één van deze websites niet werkt. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat deze bedrijven dit doen. 

Korting bij Dakgootwinkel.nl laten wij altijd op de pagina van het desbetreffende product zien. Voor grote orders van boven de 1500 euro maken wij graag een aparte offerte waar we onze volumekorting in verwerken. Er zijn geen andere manieren waarop wij korting geven.

Hoe Dakgootwinkel.nl kortingen berekent 

Als e-commercebedrijf kunnen wij scherpe internetprijzen hanteren. Maar dat betekent ook dat er weinig ruimte is voor extra korting, er is simpelweg nooit een marge die 20% of meer korting toelaat. De producten die wij verkopen zijn ook minder geschikt om korting op de geven omdat materiaal ingekocht wordt aan de hand van dagprijzen. Af en toe kunnen wij producten extra goedkoop inkopen en dan geven we natuurlijk ook graag korting. De kortingen zijn ook in dit geval altijd op onze eigen website te vinden en niet via andere websites.

Iedere nacht worden de prijzen van onze producten geüpdatet aan de hand van de nieuwe dagprijzen. Je hebt dus altijd de scherpste prijs te pakken!