Vierkant 80x80mm Nedzink Noir zink (zwart/antraciet zink)

13 ProductenPagina 1 van 1
Zwart zinken vierkante regenpijp 80x80mm | Noir Nedzink

Ontdek onze hoogwaardige vierkante regenafvoersystemen vervaardigd met het verfijnde Nedzink Noir. De zwarte zinken regenpijp biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar staat ook garant voor duurzame kwaliteit dankzij het gefosfateerde materiaal. Bij levering straalt het een diepzwarte tot donker antraciete kleur uit, die met de tijd lichter wordt.

Noir zink eigenschappen

Laat je verrassen door de superieure eigenschappen van de NOIR collectie. NedZink Noir, gepatineerd volgens de EN 988 norm, bestaat uit elektrolytisch zuiver zink verrijkt met koper, titaan en aluminium. Deze zorgvuldige samenstelling wordt nauwlettend gecontroleerd en gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals Lloyd’s Register, LRIQS (Approval QIS122), en voldoet aan strenge normen zoals vastgelegd in een KOMO-productcertificaat.

Vertrouw op de expertise van Nedzink, ondersteund door een ISO 9001:2008-certificaat voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. Kies voor een regenafvoersysteem dat niet alleen aan, maar zelfs de eisen van EN 988 overtreft. Met onze Zwarte Zinken vierkante Regenpijp 80x80mm bent u verzekerd van uitmuntende prestaties en een tijdloze uitstraling voor uw woning.